07-07-2008

Het zit erop. Vandaag vertrekken we weer naar Nederland. We kunnen zeggen dat we erg tevreden teruggaan. We hebben het kafe en de omgeving gezien, veel mensen gesproken, leuke ontmoetingen gehad en heel veel informatie gekregen. Hiemee moeten we in Nederland verder werken. Mogelijk zullen we voor een bliksembezoek nog een keertje naar Oslo moeten voor het ondertekenen van documenten, maar we we hebben aardig wat te doen de komende tijd. Maar we zitten goed op schema.
Helaas hebben we met Poppy niet zo veel zgn. quality time doorgebracht. Wel ging ze met ons overal mee naar toe, maar moest soms lang alleen zitten. Ze was gisteren al niet erg lekker en heeft de afgelopen 2 dagen erg weinig gegeten. Ongetwijfeld mist ze Jack.

We pakten ons boeltje, betaalde de hytte en rijden dan uit een bewolkt Valdres. Als we ca. 5 uur later bij de E18 aankomen staat het veelvuldig vast. Wegwerkzaamheden, spits en vakantiedrukte op de autoweg maken het dat wij laat op de terminal in Larvik aankomen. Overigens vertrekt de boot ook later als gepland.
's Avonds komt de boot overigens niet veel later aan, dan het tijdschema. In Denemarken rijden we de nacht in en we komen, ondanks enkele slaapstopjes, doodmoe aan in Zaandam. Waar we vrijwel direkt het bed in duiken.

1 opmerking:

medoc zei

He Ruud en Olaf, ben no ook blogger.
Zie dat jullie het druk hebben. Site ziet er gelikt uit.Goede naam gekozen, Hedalen zal weten wie Ruud en Olka zijn! Maar goed dat de winters heftig zijn daar, kunnen jullie lekker, als het mogelijk is, winterslaap houden en uitrusten van alle drukte.
Zie jullie snel in Zaancity.
kuzzzmedoc